Hotel Pavaresia Vlore

Address: L. Paversia, Rr. Kosova (Prane Portit Vlore)    Reservation Line: 00355 33430940                   

Sherbim Taxi

IMG_2816Hotel “Pavarësia” ju ofron informacion të detajuar dhe shërbimin e transportit për të vizituar si Kalaja e Kaninës, Manastiri i Zvërnecit, Porti i Jahteve në Orikum, Parku Arkeologjik Kombëtar “Oriku”, Parku Arkeologjik “Amantia”, Parku Kombëtar Llogorasë e të tjera vende me interes të lartë për vizitorët