Hotel Pavaresia Vlore

Address: L. Paversia, Rr. Kosova (Prane Portit Vlore)    Reservation Line: 00355 33430940                   

Salle Konferencash

IMG_2914IMG_2961

Hotel “Pavarësia “ është vendi ideal për takimet tuaja të biznesit,ju ofrojmë 2 salla konferencash me një shërbim perfekt dhe mjedis ideal. Salla me kapacitet 30 vende , e përshtatshme për takime biznesi private dhe kurse trajnimi, e kompletuar me të gjitha facilitet e nevojshme. Salla me kapacitet 100 vende , e përshtatshme për koferenca, prezantime dhe seminare të ndryshme. Salla kanë ndricim natyror, janë të pajisura me foni,video projektor, mikrofona, ajër të kondicionuar, WI-FI, pajisje perkthimi, simultant, sistem ventilimi, kabine perkthimi, flipchart.