Hotel Pavaresia Vlore

Address: L. Paversia, Rr. Kosova (Prane Portit Vlore)    Reservation Line: 00355 33430940                   

Capacita

Kapaciteti i Hotel Pavaresise

 • 36 Dhoma
 • 90 Shtreter
 • 2 Apartamente
 • 2 Suita
 • 15 Dhoma Dopio
 • 6 Dhoma Twin
 • 11 Dhoma Treshe
 • 30 Vende parkimi per makina
 • 100 Vende restoranti
 • 100 Vende Bari jashte
 • 100 Vende Bari brenda
 • Sallat jane per 30 dhe 80 persona